Menukaart

Home Menukaart
fdacbab1-bd2c-4fea-a1d1-3c8496ab8514
Proef het beste.

Voorbeelden van voorgerechten

  • Tomatensoep
  • Pompoensoep - Bruchetta met aioli – Zalm - Komkommer en dressing
  • Pindasoep - Tomtom van bakbanaan
  • Cassave soep - Met extra stukjes cassave
Proef het beste.

Voorbeelden van Tussengerechten

  • Gevulde tomaten met tonijn - Knapperig salade
  • Gebakken cassava met kabbeljouw - Rouwkorstsalade
  • Loempia kip en of vegetarisch met sambal - Op een bedje van diverse knapperige rouwkorst
  • Kipsaté - Pindasaus
  • Bara - Chutney
1H3A0024
1H3A0016
Proef het beste.

Voorbeelden van Hoofdgerechten

  • Gebakken kabbeljauw - Krokant gebakken aardappels - Verse haricots verts en peultjes
  • Gebraden kip - Groenten uit de oven - Paprika - Cherrytomaten en courget - Kriel aardappeltjes.
  • Spagetti /bamie - Gebraden kip
  • Sambal - Salade van verse komkommers – Tomaatjes - Sla en rode uien.
  • Roti met kip - Aardappels en kousenband - Sambal
  • Gele rijst gekookt in kokosmelk - Gebraden kip - gebakken ei - Rouwkorstsalade - kroepoek en Sambal
  • Nasi met kip - Salade van verse komkommers - Tomaten en sla dressing Gebakken uien en ei – Sambal en Kroepoek
  • Witte rijst met kerrie kip of gebraden kip – Kousenband – Sambal - Zoetzure komkommer - Rode uien en pepertjes
  • Vegetarische gerechten - Dit kan naar uw wensen samengesteld worden
  • Rijst met tjap tjoy
  • Petjel – Kouseband – kool - Taugé met pindasaus
  • Pasta salade met groenten
Proef het beste.

Kaasplank mix van Hollands en Frans kaas

  • Zachte jonge kaas
  • Zachte verse geitenkaas Bettine Blanc
  • Emmentaler
  • Brie
  • Oude of overjarige boerenkaas
1H3A0008
IMG-20190916-WA0003
Proef het beste.

Dessert

  • Sorbetijs met verse meloen
  • Mix van diverse verse fruit - Vanille mousse en pistache
  • Ananascake met rum
  • Bojo ( cassave cake) met ananas
  • Flensjes met ijs en slagroom